Gönderen Konu: Bayat ekmekleri değerlendirmek  (Okunma sayısı 1940 defa)

porselendemlik

  • Administrator
  • İşini Bilen (USTA)
  • *****
  • İleti: 703
  • Karma: +3/-0
    • Profili Görüntüle
    • Porselendemlik Forum
Bayat ekmekleri değerlendirmek
« : Ekim 01, 2011, 06:43:52 ÖS »
Bayat ekmekleri değerlendirmek için; ekmeklerin kabuklarını alın küçük küçük doğrayın fırında kızartın çorba yanında kullanın.

Ekmek içlerini hafif ıslatın. Ufalayın. Fazla suyu süzdürün. Üzerlerine  -1-2 kaşık sıvıyağ  1 kaşık yoğurt ilave edin. Azar azar un katıp hamur yapın. Hazırladığınız hamurla SIKMA yapın. Artan hamuru toplarını bir dondurucuda saklayın. Gerektiğinde
kullanın.

Hanımlarla yapılan günlere,.
Beş çayına gelen misafirlere,.
Her biri birbirinden lezzetli tarifler.

 


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal