Gönderen Konu: volovonlar  (Okunma sayısı 1000 defa)

merakiyidir

  • Administrator
  • İşini Bilen (USTA)
  • *****
  • İleti: 878
  • Karma: +1/-0
    • Profili Görüntüle
volovonlar
« : Şubat 08, 2012, 07:28:00 ÖS »

Volovanlar ne zamandır aklımdaydı.Sevgili Damak Tadı Gül'ümde görüp iç geçiriyordum.Tatlıyı yapmışken çok güzel tariflerin kavuştuğu, sevgili Ferah'a Ferah'ın Mutfağında süren 47. P.Ç.S. Etkinliğine yolluyorum.



Ben Volovanlarımı tabii pastacı kreması ile doldurdum.Ve üzerlerine birer vişne..

Tek lokmalık minicik, gevrek kabuklu,içi yumuşacık kremalı ve ekşi vişne ile tezat tadı...

En güzeli ise kısa zamanda ve kolayca yapılması

Milföyleri kurabiye kesici ile kestim.

Taban olacaklarını tüm bırakıp üzerine koyacağım katların ortasını daha küçük kesicilerle çıkardım.

Hepsinin üzerine yumurta sarısı sürüp fırınladım.

Sonra ortasını kesmediğim milföyün üzerine tek tek diğerlerini koydum.Düşmesinler diye aralarına çook az bal sürüp yapıştırdım.Belki böyle yapmasamda düşmezler miydi bilemiyorum?

İçlerine pastacı kreması doldurup vişne koydum son olarak pudra şekeri serptim.

Bir lokmada yediler....

Bu sanırım GDO'suz dediler ???

Sevgiyle kalın...


 


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal